Stage lopen
BARCELONA &
IBIZA

Huisvesting regelen

Verzekeren Veiligheid

vlucht boeken

Aankomst SPANJE

Wanneer: het hele jaar door
Programma: Lifestyle/Mindset & Introductie Spanje
Locatie: Ibiza, of Barcelona
Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een stage is voor jouw toekomstige carrière. Daarom hebben wij als missie om jouw droomstage werkelijkheid te maken.

Als stagiair op Ibiza kun je genieten van de unieke combinatie van werk en ontspanning. Overdag kun je werken in een uitdagende werkomgeving en ’s avonds kun je genieten van het bruisende nachtleven dat Ibiza te bieden heeft.

De Voordelen van een stage op Ibiza zijn :
 • Internationale werkomgeving: Ibiza trekt mensen van over de hele wereld aan, wat betekent dat je de kans krijgt om te werken met collega’s en klanten uit verschillende culturen en achtergronden.
 • Netwerkmogelijkheden: Ibiza is een populaire bestemming voor professionals in de horeca, het toerisme en de entertainmentindustrie.
 • Toeristische industrie: Deze sector is cruciaal voor de economie van Ibiza en biedt veel mogelijkheden voor stages in verschillende gebieden, zoals hospitality, evenementenplanning en marketing.
 • Prachtige omgeving: Ibiza heeft een prachtige natuurlijke omgeving, met mooie stranden en helderblauwe wateren.
 • Verbetert je Spaanse taalvaardigheid: Als je niet al vloeiend Spaans spreekt, is een stage op Ibiza een uitstekende kans om je taalvaardigheden te verbeteren. Je kunt dagelijks oefenen en communiceren met zowel collega’s als klanten.
 • Ontdek nieuwe culturen: Van de lokale eetgewoonten tot de muziek- en dansscène, je zult veel nieuwe dingen leren en ontdekken tijdens je verblijf op het eiland.
 • Levenservaring:  Je leert zelfstandig te zijn, te communiceren met verschillende mensen en je aan te passen aan een nieuwe omgeving. Dit kan van onschatbare waarde zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.
https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/05/studentsbarc.jpeg

Onze lokale partnerCOmo és
STAGEBURO

Ons stagebureau in Spanje, staat garant voor de beste stageplaatsen in de twee meest bruisende steden van het land: Ibiza en Barcelona.

We bieden ook hulp bij het opstellen van cv’s en motivatiebrieven in de juiste taal, zodat de studenten een goede indruk kunnen maken bij de bedrijven. Daarnaast zorgen we voor de juiste documentatie, zoals stagecontracten en werkvergunningen, om ervoor te zorgen dat de stage-ervaring soepel verloopt.

We zijn altijd beschikbaar voor vragen en bieden begeleiding tijdens het hele proces, van sollicitatie tot evaluatie. We organiseren ook verschillende evenementen en bijeenkomsten om studenten in contact te brengen met andere stagiaires en professionals in hun vakgebied.

Als het gaat om Barcelona, benadrukken we de voordelen van deze stad als een belangrijk zakelijk en toeristisch centrum. De stad biedt studenten de mogelijkheid om te werken bij gerenommeerde bedrijven in verschillende industrieën, van technologie tot mode en toerisme.

KOM JE OOK?KENNISMAKINGSDAG
Stages in Barcelona en IBIZA

Third Place
Westersingel 73
3115 LB Rotterdam
Datum
Juni 2023
September 2023
Aanmelden
Verplicht
Online deelname mogelijk

ONBOARDING IN SPANJEKICK-OFF
PROGRAMMA

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/05/barcst.jpg

IntroductieMaster Class
"Welkom in SPANJE"

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/spanje-1.webp

StadstourBarcelona/IBIZA leren kennen, "Te FIETS"

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/05/ibis.jpg

ontmoet jezelfWELKOMSFEESTJE VOOR STUDENTEN WERELDWIJD

Wie is WieTEAM SPANJE

  https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-15.11.53-1.jpeg

  JENS
  PROGRAMMA manager

  https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-13.28.58.jpeg

  ILSE
  Accountmanager

  https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-13.19.28.jpeg

  CORJAN
  Stagecoördinator