HEB JE ER OVER NAGEDACHT?Stage lopen op curacao

TWI Stagebureau biedt jou een geschikte stageplaats op Curaçao, gezellige huisvesting, betrouwbaar vervoer & de verplichte stagevergunning.

Daarnaast zijn wij dankzij onze lokale partners altijd beschikbaar voor je, ook tijdens jouw verblijf op Curaçao. Maar waar moet je vooraf aan denken?

Stageplaats vinden

Huisvesting regelen

Lokaal Vervoer

Verzekeren Veiligheid

Inentingen bij de GGD

Visum bij ambassade

vlucht boeken

aankomst Curacao

internn
intern
intyernnn
internnnn
Wanneer: 1/08/2023 - 30/07/2024
Programma: Stage / Beleving / Lifestyle & Mindset
Locatie: Willemstad, Curacao
Het leven, werken of een stage op Curaçao wordt vaak beschreven als een grote vakantie. Dit is niet gek als je de zomerse temperaturen, palmbomen en mooie stranden ziet.

Stage lopen op Curacao ligt voor veel studenten voor de hand. Curacao is een van de populairste plekken voor studenten uit Nederland en België om stage te lopen. Een buitenlandse stage Curacao heeft veel te bieden, van prachtige stranden tot mooie natuurgebieden en bijzondere cultuur. Het is niet voor niets dat het land een populaire vakantie bestemming is.

Ook zijn er dagelijks leuke happy hours, vuren op het strand en gave feesten. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je op een goede manier omgaat met jouw stage en hard werkt om je stage met een voldoende af te ronden.

Wij hebben ambitie, maar vinden jouw ambitie belangrijker! Naast dat we jou helpen aan een toffe stage en periode op Curacao, zetten we een stap extra door met jou mee te denken. Samen bespreken wat voor stage bij je past en ook wat NIET past, je persoonlijke ontwikkeling en Lifestyle en Mindset training achten wij waardevol.

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/curacao-3.jpg

Onze Lokale Partner, kent het klappen van de zweep!SAM's STAGE
CURACAO

Naast het bieden van de perfecte stageplaats, zorgen wij ook voor de juiste begeleiding en ondersteuning tijdens jouw verblijf op het zonnige eiland Curacao.

Tijdens je stageperiode krijg je de kans om niet alleen te groeien op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Je zult jezelf uitdagen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen die je voor de rest van je leven zullen bijblijven. Bovendien is Curacao een prachtige bestemming met prachtige stranden, rijke cultuur en heerlijk eten. Wij maken van je stageperiode een avontuur dat je nooit zult vergeten. Meld je vandaag nog aan en begin aan de reis van je leven!

EINDELIJK. Welkom!ONBOARDING PROGRAMMA CURACAO

Uitleg Curacao geschiedenis, grootste culturele verschillen met Nederland en omgangsvormen en veiligheid in Curacao, maar ook de actualiteit in Curacao. Maar ook een uitgebreide wandeling langs de hoogtepunten van de historische binnenstad. Historie, wetenswaardigheden en anekdotes over de monumenten, gebouwen en straten.
https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/hiintern.png

INTRODUCTIE OVER CURACAOCUltuur, Normen en waarden

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/cura.jpg

ORIENTATIE LEEFOMGEVINGWORD WEGWIJS OP HET EILAND

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/hospitality.jpg

ORIENTATIE STAGEOMGEVINGKENNISMAKING STAGEPLAATS

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/curay.jpg

GET TO KNOW YOURSELF2-daagse naar klein curacao

KOM JE OOK?KENNISMAKINGSDAG Stages op Curacao

Third Place
Westersingel 73
3115 LB Rotterdam
Datum
Juni 2023
September 2023
Aanmelden
Verplicht
Online deelname mogelijk