COACHESONDERSTEUNING
VOOR SCHOLEN
en BEDRIJVEN

Lesgeven, het mentoraat en dan moet je ook nog een goede begeleiding bieden. En toch wil je het beste voor je studenten.

De successen behalen wij op basis van de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, kennis en ervaring van het onderwijs en met de pedagogische vaardigheden die onze Talent Managers hebben opgedaan in het onderwijs en in de sport.
https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-15.11.53-2.jpeg

optimalisatie van de stageprocessenBPV HULP
ON DEMAND

TWI Stagebureau neemt die werkdruk uit handen, met begeleiding van de studenten op de werkplek.

We ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden en helpen met en begeleiden het volmaken van de stage onderwijsopdrachten. Onze Coaches zijn bekend met de portfolio’s en kerntaken van maar liefst 15 crebo’s.

Tijdens de BPV periode bewaken wij dat studenten gerichte ervaring opdoen dat past bij het uitstroomprofiel. En natuurlijk kunt u in ons volgsysteem de voortgang volgen, naast onze periode rapportages.

Talent World is de schakel tussen de studenten, scholen en stagebedrijven. Wij begeleiden de studenten in hun zoektocht naar een stageplaats en maken de juiste match. Ook begeleiden wij de studenten op de stageplaats. De opdrachtgever of stage-leerbedrijf is een partner die zich committeert aan deze werkwijze.

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-13.19.28-3.jpeg

30 Dagen Planner : mentoraat met inzichtLifestyle &
Mindset Toolbox

De 30 Dagen Talent LifeStyle Toolbox is de meest krachtige tool om een basis te leggen voor groei naar de next level!

De toolbox is het instrument om  studenten bewuster te maken van hun ware potentie de nodige tools geven om groots te leren denken, voelen, kiezen en zijn!
De studenten krijgen een strategie mee die werkt in het dagelijkse leven. Het helpt naar een toekomst, in alle rollen die zij gaan vervullen.
Zij nemen het heft in eigen handen, kijken tegenslag met een glimlach aan en zijn niet meer te stoppen!

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/teamchick_A_detailed_image_of_a_callcenter_employee_at_her_desk_842c923a-43c8-416f-94b1-e1284d1646b5.png

Stagiaire op de vloer, zonder rompslompHULP VOOR
BEDRIJVEN

Stagebureau leert studenten vakkundig te handelen en te werken aan integrale oplossingen voor vraagstukken in de beroepspraktijk en samenleving.

Onderzoekend vermogen en ondernemerschap spelen daarin een cruciale rol. Dit leerproces vindt niet alleen plaats in de schoolbanken, maar juist ook daarbuiten, samen met het werkveld.

Samenwerken met Talent World International kan op vele manieren en in verschillende werkvormen. Verken de mogelijkheden en draag bij aan actueel en adaptief onderwijs.

Heeft jouw organisatie een stage- of afstudeermogelijkheid beschikbaar maak dat dan kenbaar zodat onze stagiaires de kans krijgen hun cv verder uit te breiden.

Waar moet de organisatie aan voldoen?

  • binnen de organisatie is een aanspreekpunt aanwezig met voor de opleiding relevante vakkennis op minimaal hbo-niveau
  • de organisatie bestaat uit minimaal 4 personen