teamchick_young_people_enjoying_at_a_large_open_office_shot_on__d45a6a67-aeb1-4777-9dc2-e673e4b3a605

Mijn naam is Pelle en ik ben een derdejaars student Business IT & Management aan de hogeschool. Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn praktijkopdracht en hoe TWI Stagebureau mij daarbij heeft geholpen.

De opdracht behelsde het opstellen van een Value Map Fit voor een commerciële organisatie. Het was een pittige opdracht waarbij we veel zelfstandig moesten werken. Gelukkig kregen we tijdens onze opleiding wel masterclasses van TWI Stagebureau over dit onderwerp. Deze masterclasses waren zeer waardevol voor mij en hebben mij veel geholpen bij het uitvoeren van de opdracht.

TWI Stagebureau bood ons namelijk niet alleen kennis over de opdracht, maar ook over onze professionele ontwikkeling. Door deze masterclasses heb ik geleerd hoe ik mijn professionele ontwikkeling kan aanpakken en hoe ik mezelf kan blijven ontwikkelen. De lessen van TWI Stagebureau zijn dus niet alleen praktisch gericht, maar ook gericht op onze persoonlijke ontwikkeling.

Na het volgen van deze masterclasses had ik het gevoel dat ik beter voorbereid was dan mijn medestudenten. Dit resulteerde in het behalen van het beste resultaat van mijn cohort. Ik ben ontzettend blij dat ik de masterclasses van TWI Stagebureau heb kunnen volgen en dankzij hen mijn opdracht zo goed heb kunnen afronden.

Mocht je als student in de toekomst ook tegen praktijkopdrachten aanlopen, kan ik je de masterclasses van TWI Stagebureau ten zeerste aanbevelen. Ik kan je verzekeren dat je er geen spijt van zult krijgen.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en succes met je studie!

Talent World