post_04

Als jonge sporter ben ik natuurlijk veel bezig met trainen en wedstrijden spelen. Maar daarnaast volg ik ook een opleiding in Sport en bewegen. Het vinden van een stage die past bij mijn trainingsschema, schooltijden, vrije tijd en passie was dan ook een uitdaging.

Gelukkig kwam ik in contact met Talent World International. Zij begrepen mijn situatie en hebben mij geholpen om een stage te vinden die bij mij paste. Ze hebben gekeken naar mijn interesses en ervaring en zijn daarmee aan de slag gegaan.

Het fijne aan de begeleiding van Talent World was dat ik echt het gevoel had dat ze er voor mij waren. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en gaven mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Zo voelde ik mij echt op mijn gemak tijdens mijn stage.

Dankzij Talent World International heb ik een onvergetelijke stage gehad. Ik heb veel geleerd en mezelf op persoonlijk vlak ook verder ontwikkeld. Het is zo belangrijk om een stage te vinden die bij je past, zeker als jonge sporter. En daar heeft Talent World mij bij geholpen.

Ik kan Talent World International dan ook van harte aanbevelen aan jonge sporters die op zoek zijn naar een stage. Ze zijn professioneel, betrouwbaar en zeer persoonlijk betrokken bij hun klanten.

Bedankt Talent World International!

Jaimy