TUSSENJAAR &
STAGE IN één

Wil jij een unieke en veelzijdige stageperiode beleven?

Dan is ons drie-in-een stagepakket dé oplossing voor jou! Met deze op maat gemaakte stageperiode ervaar je
het beste van drie werelden: Nederland, Spanje en het Caribisch gebied

één maand ONBOARDING

één maand in SPANJE

één maand CURACAO

Afronding NEDERLAND

Wanneer: het hele jaar door
Programma: 3-in-1-Stage
Locatie: Ibiza, of Barcelona / Rotterdam/ Paramaribo of Willemstad
Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een stage is voor jouw toekomstige carrière. Daarom hebben wij als missie om jouw droomstage werkelijkheid te maken.

Ons stagebureau biedt deze unieke en exclusieve stageperiode aan inclusief stageplaats garantie en professionele begeleiding van begin tot eind. Kies voor een onvergetelijke en waardevolle stageperiode met ons drie-in-een stagepakket!

Hoe ziet de 3-1-stage eruit?

De stageperiode start met een maand in Nederland waarin je onder begeleiding van onze ervaren coaches een op maat gemaakte lifestyle en mindset training volgt. Hier leer je essentiële vaardigheden die niet alleen in je stageperiode, maar ook in je verdere carrière van pas komen.

Vervolgens ga je een maand naar het prachtige Spanje en verblijf je in de bruisende stad Barcelona of op het zonnige en unieke eiland Ibiza. Hier ga je aan de slag met je stageopdrachten onder begeleiding van onze lokale collega’s en krijg je de kans om de Spaanse cultuur en het lokale leven te ervaren.

Daarna reis je door naar Suriname of Curacao, waar je de mogelijkheid hebt om je stageopdrachten verder uit te werken en te voltooien onder begeleiding van onze lokale collega’s. Hier maak je kennis met de prachtige Caribische cultuur en de vriendelijke lokale bevolking.

Tot slot keer je terug naar Nederland voor een laatste maand waarin je werkt aan het afronden van je stageopdrachten en beoordelingsgesprekken voert met je stagebegeleider.

Na deze unieke stageperiode heb jij niet alleen waardevolle werkervaring opgedaan, maar ook je persoonlijke en professionele vaardigheden versterkt.

https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20230106-WA0039.jpg

DE ULTIEME OPLOSSING OM STUDIEs TE OVERBRUGGENSCHOLEN EN
OUDERS

Het is geen geheim dat veel studenten een tussenjaar willen nemen om de wereld te verkennen voordat ze aan hun studie beginnen.

Maar dit brengt vaak ook het risico met zich mee dat studenten hun interesse in de studie verliezen en uiteindelijk besluiten om helemaal niet meer terug te keren naar de schoolbanken. Dit kan resulteren in studieuitval en een vertraging in het afronden van de studie.

Het drie-in-één stage programma van ons stagebureau biedt een oplossing voor deze problemen. Niet alleen kunnen studenten genieten van een Gap Year Experience, maar ze kunnen ook hun studie voortzetten zonder een vertraging op te lopen. Met onze combinatie van stageopdrachten, lifestyle en mindset training en begeleiding in Nederland, Spanje en Suriname of Curacao, kunnen studenten hun stageopdrachten blijven uitvoeren en zich tegelijkertijd ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Voor ouders en scholen biedt ons programma ook gemoedsrust en zekerheid. Met de garantie op stageplaatsing en professionele begeleiding door onze ervaren studiecoördinatoren, kunnen ouders en scholen er zeker van zijn dat hun kinderen of studenten een waardevolle en verantwoordelijke Gap Year Experience hebben zonder de risico’s van studieuitval en vertraging.

Dus, als u een student kent die geïnteresseerd is in een Gap Year Experience, maar u zich zorgen maakt over de studievoortgang, overweeg dan ons drie-in-één stage programma als de perfecte oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

KOM JE OOK?KENNISMAKINGSDAG 3-in-1-STAGE

Third Place
Westersingel 73
3115 LB Rotterdam
Datum
Juni 2023
September 2023
Aanmelden
Verplicht
Online deelname mogelijk

Wie is WieTEAM 3-in-1-STAGE

  https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-15.11.53-1.jpeg

  JENS
  PROGRAMMA manager

  https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-13.28.58.jpeg

  ILSE
  Accountmanager

  https://stage.talent-world.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-13.19.28.jpeg

  CORJAN
  Stagecoördinator